Ventilator centrifugal TFV 300

Ventilator centrifugal TFV 300

Pentru mai multe detalii despre acest produs (descrierea detaliata, pret, etc) vizitati site-ul Alecoair

Robustul ventilator centrifugal de înaltă presiune TFV 300 e unul dintre cele mai puternice ventilatoare centrifugale de înaltă presiune, mobile, de pe piață. Datorită avantajelor sale practice, acest ventilator se potrivește pentru multiple aplicații.

Ventilator centrifugal TFV 300
Ventilator centrifugal TFV 300 – Ansicht 1 Ventilator centrifugal TFV 300 – Ansicht 2 Ventilator centrifugal TFV 300 – Ansicht 3 Ventilator centrifugal TFV 300 – Ansicht 4
Alegeți un pachet de reducere
Soluția optimă pentru toate aplicațiile unde trebuie transportat aerul pe distanțe lungi.

Aerisirea corectă e importantă nu doar pentru o climă de lucru plăcută, ci în multe domenii este absolut necesară, din motive de protecția muncii și datorită prescripțiilor impuse de autorități.

Prin ventilarea şi aerisirea încăperilor vor fi evacuate substanțele nocive precum vaporii de vopsele și lac, fumul de sudură, particulele de praf, monoxidul de carbon, oxidul de azot, dioxidul de carbon și aburii.

Ventilatorul centrifugal de înaltă presiune TFV 300 este foarte potrivit pentru astfel de sarcini, pentru că el realizează un debit de până la 7.000 m³/h, și pentru distanțe mari cu contrapresiune mare, fiind construit foarte stabil, pentru condiții pretențioase de utilizare.

Aspirând aerul axial și evacuându-l radial, acest ventilator nu este sensibil la aerul cu o concentrație mare de praf, garantând constant randamentul înalt.

Descriere

De cele mai multe ori inchiriere unui dezumidificator profesional reprezinta solutia rapida si avantajoasa din punct de vedere al costurilor, pentru rezolvarea problemelor generate de umiditatea excesiva sau inudatii nedorite. Un dezumidificator profesional va ajuta atunci cand doriti grabire uscarii sapei, pentru montarea parchetului in conditii optime de umiditate, atunci cand a-ti fost inundat, pentru continuarea lucrarilor si pe timpul iernii sau in cazul in care doriti finalizarea cat mai rapida a constructiei dvs.

Preturile se pot negocia in functie de proiect

Pachete promotionale formate din aeroterma si dezumidificator.

Suport online

office@alecoair.ro

Transport gratuit

in toata tara in zonele cu acoperire Fan Courier la o comanda de peste 199 lei, kilometri suplimentari vor fi taxati cu 1 RON/km

Returnare produs

in 14 zile de la primirea comenzii

Garantie

Preluare si returnare GRATUITA a produselor aflate in GARANTIE
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review