0748 883 161 / 0758 090 142 office@alecoair.ro Bucuresti

Inchiriere Aeroterme Electrice si Tunuri de Caldura

Aeroterme si tunuri de caldura de inchiriat, pentru incalzirea rapida a oricarui spatiu!

Atunci cand trebuie sa folosesti un spatiu amenajat pentru o perioada limitata de timp, bransarea la o sursa de incalzire nu este eficienta sau este chiar imposibil de realizat. Fie ca este vorba de un cort in care organizezi un eveniment in sezonul rece, o hala in care trebuie sa ridici temperatura cu cateva grade sau vrei sa reduci timpul de finalizare a unei lucrari de constructie, poti asigura caldura necesara cu ajutorul unor aeroterme sau tunuri de caldura.

Iti punem la dispozitie solutii de incalzire profesionale pentru spatii mari prin serviciul nostru de inchiriere ce iti ofera numeroase avantaje:

  • Posibilitatea de a folosi aerotermele sau tunurile de caldura doar pe o perioada limitata, fara a fi nevoie sa investesti in echipamente proprii.
  • Echipamentele furnizate sunt moderne si cu un consum optim de combustibil, cu alimentare pe motorina ceea ce ofera independenta de o sursa de curent electric.
  • Ai la dispozitie rapid echipamentele necesare, printr-o comanda online sau comanda telefonica.
  • Poti beneficia de cele mai bune preturi de pe piata pentru servicii de inchiriere echipamente profesionale de incalzire.

Iti stam la dispozitie cu produse eficiente, preturi avantajoase si sfaturile echipei noastre pentru alegerea echipamentelor potrivite in functie de aplicatie.