0748 883 161 / 0758 090 142 office@alecoair.ro Bucuresti

Inchiriere sistem de uscare sub sapa a stratului izolator

Uscarea hidroizolatiei sub sapa, pereti sau tavane false presupune 2 variante:

aspiratie

 

1. Uscarea prin aspiratie – in combinație cu sisteme de filtrare folosite pentru a proteja turbinele de aspirare impotriva daunelor cauzate de particule de apa sau impuritatilor cu granulație mare – a fost cea mai avansata tehnologie folosita in domeniu uscarii restaurative in ultimii ani. Practic aerul umed este extras din straturile de izolatie cu ajutorul turbinelor de aspirare. Un gol de aer este creat prin aspiratie in si in jurul straturilor de izolatie, gol umplut cu aerul uscat generat de dezumidificatoarele instalate.

 

 

2. Uscare prin refulare sau suprapresiune – procedura standard de suprapresiune de uscare utilizata pana acum este utilizata doar in cladirile nelocuite si de tot suprapresiunemai puține firme de specialitate, datorita dezavantajelor acestei proceduri precum si a riscurilor de contaminare a mediului ambiant cu spori, alergeni sau microfibre care se crede ca pot cauza cancer. Cand este folosit procesul de suprapresiune, aerul uscat si incalzit este ventilat prin deschiderile speciale ale straturilor de izolatie. In timpul acestei ventilari, aerul uscat este saturat cu umezeala din straturile de izolatie inainte de a se intoarce in camera prin rosturile deschise de la margini sau alte puncte de deschidere si apoi reuscat cu ajutorul dezumidificatoarelor folosite. Aceast circuit de uscare continua pana cand este atins nivelul de umiditate caracteristic straturilor de izolatie.

 

Sistemul MultiQube si avantajele sale

MultiQube este un sistem complet de echipamente compatibile si usor de interconectat pentru a raspunde oricaror provocari in domeniul uscarii restaurative.

Toate echipamentele MultiQube pot fi combinate in orice ordine, in functie de cerintele speciale ale fiecarei actiuni si este intotdeauna garantata functionarea sincrona a acestora pentru a obtine cele mai bune performante. Sistemul poate fi folosit intr-un mod flexibil pentru procesul de uscare prin absortie cat si refulare

Pentru orice scenariu de lucru, performantele tuturor echipamentelor MultiQube au fost sincronizate pentru o eficienta maxima.

Folosind sistemul Multiqube, puteti beneficia de o filtrare optima a aerului la o rata maxima de ventilare. Eficienta este sporita de Unitatea de Control al Fluxului de Aer DA4, alcatuind astfel cel mai rapid sistem de uscare a izolatiei de pe piata.

 

Preturile se pot negocia in functie de proiect

Pachete promotionale formate din aeroterma si dezumidificator.

Click pentru oferta personalizata.