Afla cum poti indeparta mirosuri vechi de igrasie, tigari, alcool, uleiuri arse sau alte mirosuri lasate in urma de o inundatie, incendiu sau alte evenimente neplacute !

Mirosurile neplacute pot fi cea mai mare problema daca detii un restaurant, un bar, un hotel sau o alta afacere in care clientii intra si stau o perioada la tine in incinta.

Sursa mirosurilor neplacute poate fi variata, de la mirosul de tutun ce persista chiar si in locatiile in care fumatul nu mai este permis, miros de mancare sau alcool, miros de mucegai , igrasie sau de aer statut care s-a instalat daca ai avut probleme cu infiltratii de apa sau inundatii.

Poti scapa de aceste mirosuri rapid si foarte simplu cu ajutorul unui neutralizator de mirosuri, un echipament special conceput pentru acest scop.

Folosirea de sprayuri, odorizante, lumanari parfumate sau alte trucuri pentru a ascunde mirosurile neplacute nu este tocmai eficienta deoarece cauza acestora nu este indepartata. Un neutralizator de mirosuri actioneaza asupra cauzelor, asupra microparticulelor din aer care sunt vinovate de mirosurile neplacute.

Neutralizatorul de mirosuri functioneaza pe baza generarii de ozon  care are proprietatea de a curata aerul. Acesta nu lasa in urma alte mirosuri specifice de dezinfectant si nu este toxic. Ozonul oxideaza particulele de impuritati din aer lasand in urma un aer curat si improspatat. Ozonul este unul dintre cele mai puternice germicide cunoscute. In stare naturala, acesta se regaseste in zonele foarte inalte sau se poate produce in apropierea cascadelor in urma descarcarilor electrice sau la tarmul marii prin spargerea valurilor.

In mod artificial, ozonul poate fi produs de echipamente speciale cunoscute si ca neutralizatoare de mirosuri. Acestea genereaza ozon care omoara germenii existenti in aer si care sunt sursa mirosurilor neplacute.

Deoarece sunt echipamente ceva mai sofisticate, iar folosirea lor nu este, de cele mai multe ori, de durata, se recomanda inchirierea acestora de la o firma de specialitate cum este Aleco Air.

Pe langa avantajul costurilor, beneficiati in acest mod de instalarea si calibrarea neutralizatorului de mirosuri pentru o eficienta maxima.

Mirosurile neplacute, chiar daca uneori nu sunt extrem de pregnante, pot crea o stare de disconfort clientilor tai care va cantari puternic in decizia lor de a reveni la tine.

Cu un neutralizator de mirosuri elimini acest risc si vei fi cu siguranta apreciat.

Cel putin o data pe luna, o unitate de consum cum ar fi un bar sau restaurant ar avea nevoie de un astfel de tratament al aerului, iar un hotel, o vila sau o pensiune ar trebui sa isi intampine clientii din

noul sezon dupa curatenia generala si eliminarea mirosurilor neplacute.

Un astfel de tratament al aerului se impune si in institutiile de ingrijire, crese sau gradinite, in scoli sau in alte locatii in care sunt prezenti, zi de zi, copiii.