creion tensiune be15

Creion tensiune BE15

BE15 este un tester, instrument de verificare a fazei fara atingere, care face posibila localizarea rapida nu doar a intreruperilor in cabluri la vedere, de exemplu in tamburul de cabluri sau in lantul cu luminite, ci si a tuturor conductoarelor de tensiune

Details
manometru by10

Manometru BY10

Având in vedere ca acest manometru se potriveste la toate ventilele Schrader, care se monteaza nu doar la masini, ci si la rotile de motociclete, sau multe biciclete pentru copii, este un ajutor practic in fiecare gospodarie sau atelier. Cu adaptoare obisnuite din comert, BY10 se poate utiliza si pentru multe alte tipuri de ventile pentru roti.

Details
anemometru ba151

Anemometru flexibil BA15

Cu acest anemometru flexibil se poate masura viteza, temperatura si debitul de aer . Acest aparat portabil e gata imediat de utilizare si indica valorile de masurare pe display-ul mare, luminat. Pe langa aceasta, la nevoie, poate fi salvata valoarea momentan masurata precum si indicata valoarea minima si maxima.

Details
termometru culinar cu sonda de penetrarebt201

Termometru culinar cu sonda de penetrare BT20

BT20 este un termometru practic cu penetrare, care datorita domeniului sau mare de masurare, de la -40 °C pana la +250 °C, se poate utiliza pentru diverse masurari in gastronomie, comert, mestesugarii, industrie, precum si in laboratoare si hobby.

Details
pitometru  bp25

Termometru cu infrarosu BP25

Masurati de la distanta, printr-un singur proces de masurare, temperatura suprafetelor și temperatura aerului. Combinat, pirometrul calculeaza din acestea punctul de roua in locul masurat si alarmeaza sonor si optic, la pericol de condensare prin atingerea punctului de roua.

Details
termometru cu infrarosu bp101

Termometru cu infrarosu BP10

Datorita integratului proiector de laser, care poate fi conectat de catre utilizator, se poate determina precis mijlocul zonei de masurare, pentru o orientare mai buna. Indragitul instrument manual de masurare e gata de functionare deja după cateva secunde de la pornire.

Details
telemetru bd10

Telemetru BD15

Cu telemetrul BD15 profitati de rezultate fara erori, spre deosebire de masurarile clasice cu un metru pliant. Astfel puteti calcula exact, de exemplu, cantitatea de materiale pentru văruirea pereților, parchetare sau montarea de faianță și gresie.

Details
telemetru bd102

Telemetru BD10

Cu telemetrul BD10 profitati de o mare precizie si raza de actiune, spre deosebire de masurarile clasice cu un metru pliant.

Details
detector perete bl152

Detector in pereti BI15

BI15 Wallscanner este capabil sa localizeze metale feroase și neferoase, substructuri de lemn și cabluri sub tensiune, care sunt sub tencuială, ciment și beton.

Details
umidometru bm15

Umidometru BM15

Domeniul de utilizare este masurarea umiditatii in lemn, cherestea si lemne de foc, precum si masurarea umiditatii materialelor de constructii moi, precum gips.

Details
umidometru  bm30

Umidometru BM30

Este un aparat manual de masura, pentru utilizare semiprofesionala, pentru masurarea rapida, fara distrugere a distributiei umezelii in zonele apropiate de suprafata, pana la 40 mm .

Details